Hummer H2

Prijs
Verkocht
Autorapport
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Hummer
Model
H2
Kenteken
52-VHJ-8
Carrosserie
Terreinwagen
175.954km
Apk
Nee
Datum eerste toelating
20-06-2007
Bouwjaar
06-2007
Kleur
Niet geregistreerd
Bekleding
Leder Zwart
5
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

Bij het ontwerpen van de Hummer H2 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Met een achtcilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze Hummer over uitstekende prestaties. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Als u eenmaal kennis hebt gemaakt met het elektrische cabriodak dan weet u het zeker: bij deze auto is over elk detail nagedacht. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op aluminium dakrailing, metallic lak en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. De uitrusting van deze auto is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hummer H2 samen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar! Zeer mooie origineel nederlands geleverde Hummer Grijs kenteken. Alle ombouw delen zijn aanwezig. Voor meer info 06 19632362

  • ABS
  • Airbag
  • Airco
  • Armsteun voor
  • Audio-navigatie full map
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
  • Buitentemperatuurmeter
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
243 Kw / 333 Pk
Transmissie
Automaat
Aandrijving
4-wiel aandrijving
Cilinders
8 (5967cc)
Exterieur
Kleur
Niet geregistreerd
5
Gewicht
3175 kg
Wegenbelasting
€ 230.00 - € 230.00 / € 920.00 - € 920.00 per kwartaal / per jaar
Laadvermogen
Max 325 kg
Aanhanger
Ongeremd 650 kg
Interieur
2
Bekleding
Zwart